2461036276 6978550270 Κοζάνη
Search Close
hero image
 
 
 
 
 
ΚΑΔΟΙ ΜΠΑΖΩΝ
Νίτσας Νικόλαος | Χωματουργικές Εργασίες Κοζάνη


Η επιχείρηση “Νίτσας Νικόλαος” η οποία βρίσκεται στην Κοζάνη, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια πορεία της στο χώρο, έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη συστημάτων αποκομιδής μπαζών και απορριμμάτων. 

Οι κάδοι μπαζών της επιχείρησής μας είναι χωρητικότητας 7,5 κυβικών και αποτελούν την ιδανική λύση για την άμεση και σωστή απόρριψη μπαζών οικοδομής, αποβλήτων κατεδάφισης, υπολειμμάτων κηπουρικών εργασιών, υλικών συσκευασίας καθώς και την απομάκρυνση μεγάλων αποβλήτων οικοσκευής. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η αποκομιδή και η αντικατάσταση των κάδων πραγματοποιείται άμεσα, κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρησή μας. 


Διαθέτοντας άδεια διαχείρισης μπαζών από την περιφέρεια, σύγχρονο εξοπλισμό και κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό είμαστε σε θέση να προσφέρουμε άμεση και σωστή διαχείριση μπαζών, σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, πάντα μέσα από εκτενή μελέτη και προσεκτικό σχεδιασμό και σύμφωνα με τις επιταγές της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

Η εγγύηση των εργασιών μας αποδεικνύεται από τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες μας και τα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κοζάνη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.