2461036276 6978550270 Κοζάνη
hero image
 
 
 
 
 
ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Νίτσας Νικόλαος | Χωματουργικές Εργασίες Κοζάνη


Η επιχείρηση “Νίτσας Νικόλαος” η οποία βρίσκεται στην Κοζάνη, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να καλύψει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στο χώρο των χωματουργικών εργασιών, θέτοντας πάντα σε προτεραιότητα τις εκάστοτε ανάγκες κάθε πελάτη. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε αλλά και να σας εγγυηθεί για την γρήγορη, υπεύθυνη και άρτια ολοκλήρωσή της. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας όλες τις χωματουργικές εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε, εξυπηρετώντας άμεσα την Κοζάνη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης. 
 
 
 
     
 
Εκσκαφές
 
     
 
     
 
Εκβραχισμούς
 
     
 
     
 
Κατεδαφίσεις
 
     
 
     
 
Οδικά έργα
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΚΟΜΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Μπαζώματα
  Μεταφορά χώματος
  Επιχωματώσεις
  Ειδικές εκσκαφές θεμελίων
  Μεταφορά αδρανών υλικών
  Διαμορφώσεις χώρων
  Διανοίξεις δρόμων
  Κάδοι Μπαζών
 
ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Κάθε χωματουργική εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να πραγματοποιείται πάντα μέσα στους προσυμφωνηθέντες χρόνους παράδοσης και με γνώμονα την ποιότητα, τη σωστή και άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουμε τις ανάγκες σας για οποιαδήποτε χωματουργική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλά και για να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις βάσει νομοθεσίας και με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

με εργολάβους, εταιρείες, τεχνικά γραφεία, δήμους, κατασκευαστικές εταιρείες και με ιδιώτες, ενώ χάρη στην εργοληπτική μας ικανότητα, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε αποτελεσματικά ακόμα και στα πιο σύνθετα και δύσκολα έργα στην Κοζάνη και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κοζάνη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.