2461036276 6978550270 Κοζάνη
Search Close
 
 
 
 
 
ΝΙΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
Χωματουργικές Εργασίες Κοζάνη & Ενοικιάσεις Κάδων Κοζάνη 


Η επιχείρηση “Νίτσας Νικόλαος” η οποία βρίσκεται στην Κοζάνη, ιδρύθηκε το 2001 συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο των χωματουργικών εργασιών παρέχοντας ποιοτικές λύσεις για την σωστή αποπεράτωση κάθε σχετικής εργασίας.

Ο ιδρυτής της επιχείρησής Νίτσας Νικόλαος, διαθέτοντας εμπειρία που ξεπερνά τα 35 χρόνια καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Κοζάνη και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Ο στόλος μας αποτελείται από σύγχρονα οχήματα και φορτηγά με τα οποία μπορούμε να ανταπεξέλθουμε ακόμα και τις πιο δύσκολες και πολύπλοκες χωματουργικές εργασίες.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ

μπορούμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε χωματουργική εργασία όπως εκσκαφές, κατεδαφίσεις, εκβραχισμούς, οδικά έργα αλλά και πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες, εξασφαλίζοντας για εσάς γρήγορους χρόνους παράδοσης και άριστη εξυπηρέτηση.

Παράλληλα, παρέχουμε προς ενοικίαση κάδους 7,5 κυβικών για την αποτελεσματική και άμεση απομάκρυνση μπαζών, ενώ διαθέτουμε και άδεια διαχείρισης μπαζών από την περιφέρεια.

Στην πολύχρονη διαδρομή μας στις χωματουργικές εργασίες έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων και έχουμε συνεργαστεί με εργολάβους, εταιρείες, τεχνικά γραφεία, δήμους, κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς επίσης και με ιδιώτες.
 
 
 
 
 
 
 
 

Επιθυμώντας την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε πελάτη, η επιχείρησή μας, δε σταματά να εκπαιδεύεται, να εξελίσσεται και να ανανεώνει τον στόλο της προκειμένου να προσφέρει πάντα υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε σχετική εργασία επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κοζάνη και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.